واليوم جبتلكم حلويات سهلة جدا يعنى ادا اجوك ضيوف على غفلة تعمليها وانتى مرتاحه ههههههههه لانها بسيطة وسهلة وتنفع للطوارء
اولا: قوالب الشوكلاته بجوز الهند للامانه اخدت فكرتهاا من النت وطبقتها وطلعت لديدة
المكونات:
[center]
شكولاته خام شوية زبدة للتدويب الشوكلاته ممكن الاستغناء عنها كاس كريمه سائله ربع كاس سكر بودرة نص كاس جوز هند شكولاته نوتيلا للحشو قوالب سيلكون لسهولة استخدمها هنا صورت شكلين واستخدمت واحد ههههههه انا هنا استخدمت نص المقادير لان الكمية كبيرة بالنسبة لعائلتنا
الطريقة :
نسخن الشوكلاته وانا هنا استخدمت شوكلاته الحبوب الصغيرة سهلة فى الدوبان مع شوية زبدة عالم المرأة: انواع حلويات حلوة وسهلة وتفك ازمتك بتفصيل ؟ميمي
وهذا شكلها بعد ما دابت
نسخن الكريما والسكر على النار
نضع جوز الهند فى الصحن ونضيف عليه الكريما الى سخنها
والآن ندهن القوالب بالشوكلاته
ندخلها الفريز تتماسك شوية وبعدين نحشيها بالجوز والشوكلاته النويتلا ونصب قوقها طبقة تانية من الشوكلاته الخام للتغطية
وندخلها الفريز حتى تجمد بعدين نطلعها من القوالب وهذا شكلها المرة هذه مش اوى كنت مستعجلة شوية وما طلعت زى قبل
وقدمتها بهدا الشكل كنوع من التغيير
تانيا: كور جوز الهند
طبعا الكل بيعرفها ولكل واحد طريقته وانا هده طريقتى والكيه صغيرة ممكن تزيدها
كاس او كاس وربع جوز هند
ملعقتين قشطة
ملعقة حليب محلى
3ملاعق حليب بودرة
ملعقة سكر فانيليا
جوز هند للتلبيس وملون وفستق مطحون خشن
ملاحظة : ادا جت منك رطبه ممكن تزودى جوز هند
بالنسبة لتلوين لجوز الهند نستخدم ملون اى لون تحبيه تاخدى كيس وتحطى بيه جوز الهند وتحطى نقاط من اى ملون تحبيه وكل ما كثرتى يكون اللون اغمق وتحركى الكيس على شان يتلون او تحطيه بصحن وتحطى نقاط ملون وتحركى بالملعقة حتى الكل ياخد اللون.
ثالثا: مخدات جوز الهند
المكونات :
توست **** الحواف ونقسمه على اربع اجزاء
ندهن كل مربع بشوية كراميل بعدين شوكلاته نويتلا ونحط فوقه المربع التانى نخليكم مع الصور
نحمس جوز الهند على النار الى ان ياخد اللون البنى وهده صورته
والان نجيب شوية حليب محلى مخلوط بشوية ماء ليصبح سائل شوية وسهل الاستخدام والان ناخد المربعات الى فوق بعض ونجيب فرشاة وندهن المربعات بالحليب المحلى المخفف من جميع الجوانب ونغمسها بجوز الهند المحمص وبس ونزينها بالشريط
رابعا: وردات جوز الهند والاوريو من اختراعى ههههههههههه
المكونات:
كوب جوز هند
كوب اورويو مطحون
عسل+ قشطة
2 م حليب بودرة
المقادير حسب الكمية المستخدمة نعمل منها عجينه متماسكة
لازم تكون متماسكة على شان نتحكم فى تشكيلها يعنى نضيف القشطة بالشوية لحد ما نحس انها متماسكة كافيه
الطريقة بالصور:
نكورها كور بعدين نزينها بشرائح اللوز وشوية فستق او لوز وممكن هيرشى سائل او كراميل وانا كنت بعملها وغيرت رايى وطبعا ندخلها الثلاجة حتى تبرد تجيك احلى
تم بحمد الله ان شاء الله تنال اعجابكم وننتظر ردوكم الحلوة والمشجعة على شان ننزل حاجات تانية بالقسم